Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Нова твРусия и Китай обединяват усилията си за

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Нова твРусия и Китай обединяват усилията си за
Коментари Харесай

Гала и водещите й влязоха в спор за и против Китай, Русия и САЩ

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Нова тв

" Русия и Китай сплотяват напъните си за галактическа база на Луната ", сподели водещият и артист Юлиян Константинов в студиото на Гала и " На кафе ". " Само Съединени американски щати няма да я употребяват поради боязън от кражба на технолии от страна на Китай. Китайците отдавна се пробват да вървят по стъпките на Русия. Но пък знаем за братята северномакедонци, че Луната е тяхна " - добави той.

Гала поде тематиката: Съюз сред Русия и Китай не вещае нищо положително за човечеството. Нека поздравим братята северномакедонци, обаче, майтапим се. 

" Аз съм склонен китайците да се сбират всичките, да се изнасят на Луната, да си вземат и вирусите, да си ги носят натам и да се махат от тука. Да си вземат биохимичните оръжия ", намеси се артистът Дарин Ангелов.

" Трява да си вземат прилепите, маймуните и всичко, което ядат, апропо ", добави Никол Станкулова.  

Кристина Патрашкова обаче влезе със отбрана: " Китайците имат извънредно амбициозна стратегия. Китайска сонда е взела пръст от Луната за проучване. Превземането на Космоса е въпрос на галактически авторитет. Аз съм срещу тези антикитайски настроения, това е народ и просвета. Много одобрявам японка и китайска просвета, мода и други " - добави тя. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР